diéta.net > Almaecet diéta > Almaecet fogyókúra – Almaecet fogyasztása és hatása

Almaecet fogyókúra – Almaecet fogyasztása és hatása

Az almaecet közismert fogyókúrás hatásáról, ám emellett roppant egészséges is fogyasztása. Ha kedvünk és időnk engedi, elkészíthetjük házilag, de akár készen is beszerezhetjük bármelyik áruházban.

Almaecet készítése házilag

Ha a házi készítés mellett döntünk, négy kiló reszelt alma, fél kiló cukor, élesztő, húsz deka kenyér és öt liter víz elkeverését kell megoldanunk, majd fedő nélkül napos helyre téve várhatjuk az erjedési folyamat befejeződését, mely akár több héten át is eltarthat. Az átszűrt, mézzel ízesített anyagot először csak lekötözött üvegekbe helyezzük, s az erjedés befejeztével, mikor az anyag letisztul, zárjuk csak le véglegesen az üvegeket.

Almaecet diéta fórum és vélemények

Az almaecet diétának két formája ismert, attól függően, hogy milyen gyorsan kívánunk megszabadulni a súlyfeleslegtől. A hatékonyság garantált, azonban a villámdiéta esetében ügyeljünk nagyon arra, hogy túl sokáig ne tartson, hiszen egyesek szervezetét nagyon megviselheti.

Almaecet ivása terhesség alatt - hogy mire is jó?

Ha az általános almaecet diéta mellett döntünk, akármeddig folytathatjuk azt, hiszen káros hatása ismeretlen. A havi fél kilogrammos súlycsökkenés az almaecet mennyiségének növelésével és aktív testmozgással növelhető.

Almaecet tabletta ára

Az étkezések előtt, vízben elkevert két kanálnyi almaecet jelentősen hozzájárul szervezetünk egészségi állapotának javulásához. Fontos azonban mellette, hogy napi ötszöri étkezést vezessünk be, és lehetőség szerint hagyjuk el a fehér kenyér és a tésztafélék fogyasztását. Három liter folyadék fogyasztása javasolt minden nap, de természetesen a több csak előnyösebb. A zöld tea diéták során ismert pozitív hatása miatt ez esetben is eredménnyel alkalmazható.

Almaecet kapszula vélemények

Az almaecet villámdiéta öt napig folytatható, hiszen drasztikussága miatt eléggé megviseli a szervezetet, s akár hiánybetegségek is felléphetnek. Mindenki maga döntse el, melyik mellett teszi le voksát, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy a villámdiéta esetében leadott kilók sajnos könnyen visszaszaladhatnak, ha nem figyelünk oda eléggé.


Címke: ,
Kategória: Almaecet diéta

Szakértőink: Kálmán Katalin, dietetikus, táplálkozási tanácsadó, és Kálmán Gábor, életmód tanácsadó. További gyakorlati trükköket, diétás jótanácsokat olvashatsz ingyenes letöltésünkből >>>

Közösségünk!

Hozzászólások